LEGYEN EGYEDI LOGÓD!

Szeretnéd, ha többen vásárolnának nálad, többen bizalmat szavaznának a cégednek? Kelts profi hatást egységes megjelenéseddel, profi logóddal, arculatoddal!

Miért fontos egy jó logó?

Egy jól eltalált vizuális megjelenéssel a céged kitűnik a szürke sokaságból, így a Potenciális Vásárlóid, Ügyfeleid számára felismerhetővé, egyedivé, összetéveszthetetlenné válik.

A vásárlóid, a céged üzleti partnerei először a Vállalkozásod logójával találkoznak, például névjegyen, csomagoláson, gépjárművön. Ha a vállalkozásod könnyen megjegyezhető, egyedi logóval rendelkezik, az segít megkülönböztetni Téged a konkurenciától. A vállalkozás méretével arányosan egyre több helyen jelenhetnek meg különböző arculati elemek…

Nekik már elkészült

…egységes arculat…

A szolgáltatásod, terméked biztosan szuper! Alakítsuk ki együtt céged, terméked, szolgáltatásod egyedi megjelenését, hogy ezt mások is észrevegyék!

  • Az arculat tervezés első lépésben nem gyakorlati, grafikai munka, hanem sokkal inkább elméleti kérdés. A cég vezetőinek kell előbb elméletben megfogalmazni, milyen üzenetet szeretnének közvetíteni a vállalkozásról a vásárlóiknak, üzleti partnereiknek.
  • Az alap, vagy kisarculat-tervezés, a céget alapvetően azonosító elemeket tartalmazza. Ilyen pl.: a logó, a névjegykártya, a céges levélpapír és a boríték.
    A kiterjedt arculat, vagy teljes arculattervezés az előzőek mellett a vállalkozás minden olyan arculati elemének tervezését is magában foglalja, amelyet a cég megjelenésének bármely területén alkalmazhat (reklámok, webes felületek, brosúrák, kiadványok, rendezvények, termék csomagolás, épületek, járművek, stb.)
  • Fontos, hogy az arculat formai elemeinek kell igazodniuk a cégidentitás-üzenethez, és nem fordítva…

~ Keress meg és beszéljünk az elképzeléseidről ~

Valósítsuk meg együtt az elképzeléseidet! Fordulj hozzám bizalommal

error:

Nem találtad meg, amit kerestél?