Abura KIDS- Landing Page © vandizájn

Itt a fürdés ideje!

abura-kids-gyerekszappan.png

Nálatok is gyakran vitáktól és hisztis sírástól hangos a fürdőszoba? Esténként be kell könyörögnöd a kádba, és sokszor kérve kérned, hogy mosson kezet… – dacol a kézmosás ellen? – tovább játszana fürdés helyett? – kiugrik a kezéből a nagy szappan?

… az Abura Kids állati vidám szappanok
a legjobb választás Nektek:

Az apró kezekbe simuló természetes alapanyagokból készült 100% vegán szappanokkal vidám és játékos lesz a mosakodás, miközben a hidratáló összetevők óvják a kicsik érzékeny bőrét

Az Abura Kids állati vidám szappanokkal

a fürdőszobátok egy jó hangulatú játszótér…

Fontos, hogy a gyerekeid gyakran és alaposan mossanak kezet, hiszen az ő immunrendszerük még nem elég ellenálló, és a kezükre tapadó bacilusoktól és vírusoktól könnyebben megbetegszenek. A kívánatosnál sokkal kevesebben mosnak rendszeresen szappannal kezet annak ellenére, hogy a fertőző betegségek 80%- a közvetlen fizikai érintkezéssel terjed. Minden évben emberek ezrei, többnyire kisgyermekek, fertőződnek meg komoly betegségekkel, amik egyszerű kézmosással megelőzhetőek lennének.

A legjobb, ha játékos formában vezeted be őt a tisztálkodás rejtelmeibe. Passzív kézmosás és tisztálkodás helyett (mutasd meg neki, de ne csináld meg helyette) 

hívd segítségül az Abura Kids állati kis szappankákat.

Legyen játék és öröm a tanulás!

A gyerek kedvence lesz, ahogy a tiéd is,
mert ’állati’ vidám lesz a mosakodás…

lesz egy saját ’állatkertnyi’ kis szappanja, amire büszke lehet,
ahogy te is őrá, ahogy önállóságra neveled
minden nap más-más állatkát választhat magának a pancsoláshoz
természetesen kellemes gyümölcsös illata, belengi a fürdőszobát
játszva tanulja meg a kézmosás és a mosakodás fontosságát

PRÓBÁLD KI További termékeinket is!

Elégedett anyukák és apukák ajánlásával

„A kis tégely picurka színes, tüneményes állatkákat rejt, amelyek szappanok. Gyerekkézbe simulnak, színesek, vidámak és még csillámos is van köztük, amit Gyurci különösen imádott! Mivel a termék natúr bátran adtam neki egyet-egyet, és nem kellett aggódnom a bőrpír miatt. (Érzékeny a bőre egyébként nagyon.) Szóval innentől kezdve egy új rutint avattunk, minden este kiválaszthatott egy színes állatkát, amit magával vitt, és amivel saját maga, egyedül megmosakodott. Eleinte még figyelnem kellett rá, hogy tényleg alapos legyen a mosdás, de néhány nap múlva már kizavart a fürdőből. Maradt ő, meg a színes állatkák.” Judit

„Imádja. Teljesen elvarázsolódik a fürdés alatt.” Sára

„Csípte a fürdést, azért ment a hiszti, mert nem akart kiszállni a kádból.” Peti

„Megzabálom és kész.” Gabi

Próbáljátok ki Ti is!

error:

Nem találtad meg, amit kerestél?